Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lafo niko nista nije znao a kolege i to momak javno ustao i ispovjedio se na premijeri hahahah mutni ste svi redom moj Mustaficu
FGR je gotovo 4 g. skirivao ovaj slučaj, a da je ne daj Bože lik bio u vezi sa SDA i Bakirom ne bi mogli ostati živi od Hadžifejka i Šćepe. Ovako sad FGR, kad je tikva pukla, stidljivo izlazi iz rupe i pokušava da nas ubijedi da su oni otkrili aferu.
Lako je posle bitke biti general. Pedofili, ratni zločinci i lopovi svuda oko nas. Četvoro očiju ti treba da pređeš ulicu i osmoro očiju ako imaš decu. A znao sam čoveka u Beogradu koji je sedamdesetih u Dubrovnik svake godine išao - taksijem. Napije se u kafani, zaustavi taksi, "Jel može do Dubrovnika?", "Kafana Dubrovnik?", "Ne, bre... Dubrovnik na moru.", "Može ako svratimo do mene da uzmem kupaće gaće i popijemo kafu." Tito, ustani. Dosta si ležao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To znaci ako imas para mozes raditi sta hoces.....i to vam je zapadna pravda i principe.
NE NEGO JE TO NASA VLAST USVOJILA JOS DAVNO ZA VRIJEME MANDATA ZELENIH!!! puno toga ima danas sto je posljedica jucerasnjih dogadjaja i odluka! zasto sad niko ne pravi demostracije za ovaj nakatadni zakon koji je vladajuca elita donijela? oni su sebe ogradili jer imaju pare a ti bijedo od naroda lezi u zatvoru za metar drva
Kad sudovi stite ovog qa rina skog glumca kako tek politicare stite
Kasumovic se nesto zamjerio svojim bivsim FGR drugovima,cim ga sad ovako svi pustaju niz vodu.Ovako su i Memice pustili niz vodu,Hadzibajrica takodje.
Drugo je pitanje kako sad da kazna bude baš godinu dana. Prvo što je malo, a drugo što je sumnjivo, znajući da niko nije ništa znao.
Ako taj zakon dozvoljava da se zatvorska kazna zamjeni novčanom a neko je povrijeđen onda bi trebalo da zamjena izvršenja kazne bude po odobrenju žrtve i njegovih roditelja pa i da žrtva dobije primjernu novčanu nadoknadu za pretrpljenu bol , a ne samo da država napuni kasu !
Moli Muamer da se isključe komentari.
Rece derash!
U gradu u kojem se sve zna i prenosi, ustane momak nakon predstave i imenom i prezimenom kaže ko ga je zlostavljao i niko od glumaca, redatelja i publike ništa ne čuje? Ma dajte...
Isti čak gori od njega čim se prave ludi
Je li moguce da niko od vas glumaca, producenata i umjetnika nije znao kakav je bolesnik Moamer? Sad svi odjednom zaprepasteni. Nikad nicim nije pokazao svoju sklonost??
Ako ima novaca, silovatelj plati kaznu po zakonu za silovanje i nastavi da siluje! Ogledalo države, sudova i zakona!
Nije zakon šupalj nego je sudija šupalj. Hajde da krenemo konkretno od toga šta je to bludničenje u ovom slučaju, i zašto je Kantonalni Sud odbio veću kaznu. Pa onda ko su sudije bili ...
Kazneni zakon je katastrofa, pa za ubistvo dobiju 7 godina....
Pitanje koliko je dobio u koverti sudija da donese odluku za 1 godinu zatvorske kazne koji omogućava odkup i da se ne leži u zatvoru.
Svi ste vi to Mustaficu znali ali ste sutili. Nije narod slijep i gl.p kao sto mislite. Ovo sto se desilo je cisti produkt vase "liberalne" agende koju promovisete preko nase stranke koje nam namecete kao normalne. Ko zna sta jos skrivate od javnosti po tim vasim fgr kuolarima.
Ih, a nisu oni Bakirovi ništa krivi.
glumci glume da su fini a onaj sandzaklija kasumovic je primjer
Mislim da je slogan "Umjetnost ne poznaje granice" sada svima potpuno jasan. Alisa u zemlji čudesa, Šantićeva "Emina" (djevojčica od svega 14. godina o kojoj je Šantić posvetio pjesmu), Lolita i takvih bezbroj primjera.