Njihovo drugo dijete
38

Dženan Lončarević dobio sina s partnericom Milicom samo nekoliko mjeseci od razvoda

N. O.
Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba
Srbijanski mediji prenose kako je Dženan Lončarević dobio sina s partnericom Milicom samo nekoliko mjeseci nakon razvoda od supruge Samire.
Kako je otkrio Telegraf.rs, Lončareviću je ovo drugo dijete s Milicom s kojom je bio 15 godina u paralelnoj vezi dok je bio u braku sa Samirom.

Dženan je u februaru 2024. godine podnio zahtjev za razvod od Samire sa kojom je bio u braku 25 godina, a zajedno imaju dva sina.

Srbijanski pjevač i Samira zvanično su se razveli 19. jula, a javnost je šokirala informacija da ju je on godinama varao. Lončarević je bio taj koji je podnio zahtjev za razvod braka u rodnom Prijepolju, gdje su on i supruga ranije živjeli sa dvojicom sinova.

Njih dvoje godinama nisu bili u skladnom braku, a pjevač nikad nije volio pričati o privatnom životu.

Njihov razvod nije prošao mirno, nakon što ga je supruga Samira optužila da je nakon 25 godina braka želi izbaciti iz kuće. Tvrdila je da se inače ne bi oglašavala u medijima, ali da je bila primorana na to jer brine za djecu.

Pjevač se potom oglasio preko advokata i tvrdio da "između parničnih stranaka nikad nije bilo riječi o bilo kakvom iseljenju ili 'izbacivanju' iz porodične kuće, kako tokom trajanja sudskog postupka tako ni nakon njegovog okončanja".