Poslije burnog razvoda
5

Dženan Lončarević se oglasio prvi put nakon što je dobio sina s partnericom: Nisam uradio ništa loše

I. S.
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Srbijanski pjevač Dženan Lončarević prvi put se oglasio nakon što je dobio sina s partnericom Milicom dva mjeseca nakon što se razveo od bivše supruge Samire.
"Super sam, lijepo, fino, zdrav sam... Svako jutro kad se probudim, zahvalim se Bogu što sam živ i danas. Jako sam dobro, zadovoljan sam i sretan svime što me okružuje i što jesam. Postojali su momenti kada se iza mog osmijeha krilo nešto što ne treba. Imao sam više teških momenata u životu, čak i onaj najgori", rekao je u emisiji "Premijera".

Dalje se osvrnuo na navode koji su bili aktuelni u proteklih nekoliko mjeseci, kada je u toku bio njegov burni razvod od bivše supruge.

"Grijeh je pričati nešto o onome što ne znaš. Pogađalo me kad pročitam nešto što nije tačno i što nisam ja. Hvala Bogu, brzo se vratm na ono što jesam. Volim kišu, ali ne volim blato. Nisam uradio ništa loše. Nikome ništa nažao nisam uradio. Radujem se sreći", rekao je.

Također je rekao da su rijetki oni koji su ga tokom karijere pozvali da mu čestitaju na uspjehu.

"Ima i nas koji se radujemo tuđoj sreći. Ne poznajem mnoge koji su nešto izjavljivali. Kad sam ležao u bolnici, vjerovao sam nečemu što se reklamira i bio sam loše... Neću nikad u životu suditi nekome, neka pričaju i pišu... Smatram da život ne treba da stane zbog nekih pogrešnih stvari. Mislim da treba da zaboravimo nešto što je loše", kazao je.