Održano ročište
208

Dženan Lončarević se i zvanično razveo od supruge nakon 25 godina braka

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbijanski pjevač Dženan Lončarević i njegova supruga Samira, zvanično su se razveli 19. jula nakon 25 godina braka.

Kako prenosi srbijanski Kurir, premda je ročište bilo zakazano za danas (23. juli) i to poslije pet mjeseci nakon podnesene tužbe, ovaj brak je završen prije nekoliko dana.

Vijest o njegovom razvodu odjeknula je u regiji prije nekoliko mjeseci, a kako su tvrdili srbijanski mediji, pjevač već 15 godina živi s drugom ženom u Beogradu.

Lončarević je bio taj koji je podnio zahtjev za razvod braka u rodnom Prijepolju, gdje su on i supruga ranije živjeli sa dvojicom sinova.

Njih dvoje već godinama nisu u skladnom braku, navode tamošnji mediji, a pjevač nikad nije volio pričati o privatnom životu.

Njihov razvod nije prošao mirno, nakon što ga je supruga Samira optužila ga je da je 25 godina braka želi izbaciti iz kuće. Tvrdila je da se inače ne bi oglašavala u medijima, ali da je bila primorana na to jer brine za djecu.

Pjevač se potom oglasio preko advokata i tvrdio da "između parničnih stranaka nikad nije bilo riječi o bilo kakvom iseljenju ili 'izbacivanju' iz porodične kuće, kako tokom trajanja sudskog postupka tako ni nakon njegovog okončanja".