Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aj molim vas objasnite šta znači influenser? na koga čega ona influensa? to je samo drugi naziv za ljude koji prodaju muda za bubrege
nekad su se zvali seoske varalice
a što ti ne prodaš pa ne živiš od toga?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A tko nju plača za glupe objave,ne samo da je precjenjena nego je i nebitna,
Pa taman, zivlji se kopaju, sto bi reko rahmetli Halil.
Hrvatska je deracina na mnogo nacina....
Grob
Prodavači magle = influenseri
2753 članak o kćerki Dine Dvornika
Nisam mogao da ne prebrojim, 19 članak u 2022 godini
Jadna ona koliko je samo godine provela u rudniku radeći za crkavicu
De sisu pokaži, kome trebaju tvoja razmišljanja.
idiotkinja
Influencing znaci utjecati. E sad kako se taj utjecaj naplacuje da se i ja oparim. Ella naprimjer ima Sifone, pupak, tetovaze i suncane cvike, tu i tamo se slika i napise jednu rijecenicu. Na koga je utjecala i kako je to naplatila, to me zanima. Jer neko ovo slikavanje po plazama i vecerama mora finansirat. Ja bacim oko na sliku u vidu gradjanske duznosti ali ni sam do sad nista platio. Hocel mi racun doc nedo bog
sve na stranu, dobraaaa
"Žali se Ella na cijene lježaljki." Postali ste kao pink.rs samo gluposti na stranici, gdje su realne stvari u državi i većina naroda koji ima stvarne probleme kao npr. Kako prezivjet mjesec s 300KM ili manje cak, uz sve obaveze? A ovi što su otišli na odmore, malo bi da se j, a da im ne uđe. Odvojili ste novce i valjda ste bili spremni na poskupljenja koja su se desila.
Odvela djecu kod majke da se ona jadna muči da bi Ella mogla bez brige da uživa...koja nemajka, fuj.
mala fufo najedi se gocana
Imate li nešto normalnije objavljivati i nekog pametnijeg a ne ovu ne znam kako bi je nazvao. Danas samo se skini i lupaju gluposti zauzet ćeš širok medijski prostor.