U Superstaru
32

Emotivna izvedba Eme Durić iz Sarajeva nikoga neće ostaviti ravnodušnim: Otpjevala pjesmu "Mojoj majci" Hanke Paldum

N. C.
Foto: RTL
Foto: RTL
Ema Durić iz Sarajeva nastupala je sinoć u RTL-ovom showu Superstar, a emotivnom izvedbom pjesme "Mojoj majci" Hanke Paldum nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Pjesmu je posvetila svojoj majci koja je bila i njena sinoćnja pratnja u studiju. Pjevala je majci dok je stajala uz nju, a dirnuti žiri joj je zapljeskao.

"Ema draga, eto čemu muzika služi, upravo zbog ovoga. To je svrha muzike i dala si primjer šta je ljubav, a šta muzika. Emotivno", rekao je Filip Miletić, član žirija.

Na to je Severina dodala: "Ovo je jedan od trenutaka koje sam čekala. Pjevat ću svojoj mami više". Emin sinoćnji nastup u Superstaru možete pogledati ovdje.

Inače, Ema je povratnica u show te je otkrila i razloge ponovnog prijavljivanja.

"Vratila sam se i u drugu sezonu jer sam željela nastaviti s razvojem svog talenta i ponovno doživjeti tu jedinstvenu energiju koju ovo takmičenje pruža. Svaka sezona nosi posebne izazove i prilike, a ja sam željela rasti kao umjetnica", kazala je.

Talentirana Ema oduševila je gledatelje Superstara u prvoj sezoni, kada je sa svega 18 godina otpjevala sevdah. U prošlosezonskom izdanju showa Emina je došla do top 40 najboljih kandidata.