Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je zbog Fedje jer je dobro prosao na kraju krajeva. Jos jedan dokaz sta i kako razmislja Srbija pa vi navalite u BG za novu godinu. Dobrodosao kuci.
Šteta , ovog nisu trebali vraćati.
Ja sam mislio da ce ga pritvoriti i pokusati da mu nesto napakuju vezano za proteste cak sta vise bio sam gotovo ubijedjen u to. Dobro je on fakat prosao. Dok je ova vlast ne idi tamo a nemoj ni poslije nje sta ces u slijepom crijevu evrope.
Vidim ima puno komentara tipa nebitan lik, horsas itd. Nebitni ste vi. Sutra ce se ovo desiti nekom drugom Fedji, nekom drugom glumcu, piscu, akademiku ili obicnom gradjaninu. Fedja je nas pa makar bio i najgori a nije ucinio nikakvo zlo susjednoj nam zemlji da ga se ovako tretira. Sutra to mozes biti ti naivni Bosnjace.
I šta je rješenje ? Da glasamo za one koji će umjesto domaćeg, bh telekoma odabrati srbijanski mtel
Prekrižio sam ga kad je rekao da je namjerno promašio. Tad sam skontao da sve izmišlja i laže. Prepao se pa promijenio priču, iz jedne laži u drugu
Dosta o Fedji. Ispade neka zrtva i heroj bezze. Nit je jedno nit drugo. Ovakve stvari se desavaju i u puno demkokratskijim zemljama od tzv srbije. Ne znam sta je ocekivao.
Imaš onaj palglajder ili kako se ono čudo zove što voza po nebu ili napravi nešto poput Grunfa iz Alan Forda i preleti granicu zahebi sistem.Kad ti se toliko tamo ide..
Negatori genocida su to.
Koji ces ku**c u Beograd?
Ne treba kod njih ici nikako. Vidi se da je to u srednjem vijeku ostalo.
Neka ga, pravio se frajer isto ko onaj Trifunovic pa mu Hrvati zalijepili godinu zabrane u EU. Uskoro kad istekne pazit će da ne prelazi cestu van zebre jer kad jednom dobijes takvu zabranu EU za trajni ban malo ti treba
Vratite nam Harisa Dzinovica...
Zaboravili prelaznici na islam zahvalnost za vakcinu. Hvala Vučiću, Sarajevo
Moras biti fin i poslusan za Beograda kao one dve zvezde....Dzejla i Shejla
Vec pocele deportacije
E jest frajer bio navalio da ide gore.....sve nešto mot'o oko granice dok ga nisu klepili.
Mati mu je iz Srbije, pola mu familije tamo.
Od ovoliko naših problema u državi ovaj iz Kahasabe otišao u Sjevernu Koreju. Mogao je svaki dan da protestvuje ovdje od nepravde...
Ovaj jedino nekome nešto u Kahasabi znači...
Ti si postao mnogo naporan u zadnje vrijeme. Bulevar je manje naporniji od tebe
Ne znam iskreno. Ako nije drzavljanin Srbije, sta ce on na protestima protiv vlasti tamo? Koliko je drzavljana Srbije bilo ovde u SA na bilo kakvim protestima?
Prvo on nije maksuz otisao na proteste ako nisi znao. Drugo to su bili protesti protiv nasilja i sta ima veze sto im je dao podrsku sta je tu lose.
Svojevremeno su bili vise od 3 godine bez prestanka. Dosta ih vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Planeta zemlja je predivna sa prelijepim državama i prodtranstvima a ovaj bolid od toliko predivnih zemalja odabrao Sjevernu Koreju.