Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra ba smarate vise s ovom, koga boli ku.ac
ide georgi na umru iduce godine
U prevodu mora citav ormar zapalit
Svaki dan po 5 clanaka o georgini i ronaldu, pa dokle vise.
Ku*ka nesposobna razmažena, koga boli ćošak za nju?
a vrijedi li zabrana da bude gologuza i golosisa u privatnom posjedu,obzirom da za njom hoda kamera vazdan svi će to viditi,bar oni koje zanima
za max 4god ce ovo onaj mali od Ronalda odradjivat, i nek ce zavidim mu.
Smije li se guz*t, sve ste nam rekli a glavno niste.
na njoj je sve tako jeftino, razočaran sam
Bas mi je žao
u SAUdu se rodis ko slobodan covjek ali.... jbg
Promijenice bradonje pravila, samo da gledaju guzove i drkaju zamišljajući ih.
Svi članci tipa ovog se paušalno plačaju. Rokijev tim klixu ubaci malo love da se vrte priče o njegovoj wagsici. A još malo se zaradi sa našim otvaranjem i komentiranjem ovakvog smeća. A sve je više ovakvih prijelomnih vijesti.
Boli nekog za georginina pravila. Za šeike i za kraljevsku porodicu nema pravila, a Ronaldo je isto kralj
Ma ja mora se držati strogi pravila ? Da se pravila postuju ona kao nevjenčana supruga Ronalda ne bi mogla ni biti u Saudiskok Arabiji.Izgleda da je Iran jedina Šerijatska zemlja.
@gooUser1608030064 hahaha, Gdje nadze Iran. Malezija je perfektna u tome iz cistog razloga sto serijat je za muslimane a obicni ljudski zakon za ostale uz mogucnos da biraju. Tako je i u Bosni bilo za vrijeme AU(dok nisu to planski ugasili kao i zabranili Bosanski jezik... i dan danas ceka se izvinjenje austrijanaca za jezik) biras serijat ili zakon koji su ljudi sklepali. Iran to nema kao ni S.Arabija.
A bga ti ko je sklepao šerijat? Misliš da je allah lično to pisao? Bem ti zaostalost i zatucanost.. 😏
Aaa kako sam pozelio cut nesto novo o ovoj skromnoj zeni 😊
Tek sad ce postat koka.