"Pokušat ću biti bolji"
33

Hrvatski predstavnik na Eurosongu objavio "poruku izvinjenja": Uvrijedio sam mnoge Balkance

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Baby Lasagna - hrvatski predstavnik na ovogodišnjem izdanju Eurosonga - iskoristio je prvi april da se našali s obožavateljima objavivši video "izvinjenja".

Naime, na snimku se može vidjeti kako potišten uz laganu muziku govori kako je "video koji snima dugoočekivan" i da je došlo vrijeme da se oglasi o "problemu".

"Mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali čini se da se samo pojačava... Dakle, jučer, zbog neobazrivosti i impulzivnosti, uvrijedio sam mnogo ljudi s Balkana. Jučer, dok sam snimao video za TikTok, mladi luk sam zamijenio s prasom", kazao je pjevač.

@thebabylasagnaofficial i'm sorry #aplogy #aplogyvideo #babylasagna #esc ♬ Sad Emotional Piano - DS Productions

Nastavljajući u jednako tužnom tonu kazao je: "Želim iskoristiti ovu priliku da se izvinim svima koje sam uvrijedio svojim manjkom znanja o povrću. Pokušat ću, potrudit ću se da budem bolji".

Detalj o kom govori desio se jučer kad je snimao uskršnju večeru te je mladi luk zamijenio s prasom. Mnogi su mu ukazali na grešku u komentarima, a on je danas iskoristio priliku da se na prvi april našali s pratiteljima.

Mnogi isprva nisu shvatili o čemu se radi te su priznali da su pomislili da se nešto ozbiljno desilo, a priznali su da ih je naposlijetku video dobro nasmijao.