Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu droljetinu neko globalno jak finansira, high class pròstitutka je na svakom elitnom dogadjaju u svijetu. Nemojte bezveze ljudima inteligenciju potcjenjivati, nazovite stvari pravim imenom, makar napišite starleta jer očito nije navijačica jer ovdje nema hrvatskog tima niti hrvatskog vozača formule. Tipična kokain pròstitutka kojoj se previše medijske pažnje daje.
Čuj "neko globalno jak financira". Koliko je meni poznato, Ivana ima bogate roditelji i njezin zaručnik imenom Ante je bogati Hercegovac koji je u nekretninskom biznisu, ima vile po Istri. često prati. hr. reprezentaciju. Na gostujuće tekme često vodi i svoju djevojku koja se na nekom svjetskom ili europskom prvenstvu istakla u masi svojom atraktrivnošću pa su je hr. mediji na veliko počeli reklamirati zbog čega su njezine društvene mreže eksplodirale.
Dakle, Knoll ima bogatog zaručnika, preko društvenih mreža vrti dovoljno love da si može priuštiti što poželi i još ima registrirani obrt u Zagrebu preko kojeg prodaje fanovima svoje krpice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jao blama, niko je i ne primjećuje haha, žali Bože silne šminke i upinjanja 🙈😹
ova nikako da se bogato uda :)
Jel mjenjala gume?
Ko zega ovog degena da mi je znat
I ovo je neka vrsta dijagnoze...Zanimanje: "vidi me"
Cura jednom objavom preko Instagrama pokupi vašu godišnju zaradu. Nema potrebe da se bavi prostitucijom.
Cura digla ogroman kredit da se samopromovise ne bi li je kakav bogatun ugledao i ozenio.
A teza vremena tek dolaze.. Drzite se kraljevi!
hu kers ?
sa dobrim sisama svagdje je besplatan ulaz
Ko ovoj drolji dopusta ulazak u ove boksove...naravno sve placeno, medjunozjem
Jebote krv,pa ova ravaku prisutna u svemu.Halal joj minđi.
Ne zna se jel vise guta formula ili ona.. :)
Što bi rekao kralj iz Let3 "samo u rčma"
nije zanimljivo više,bilo je u katru kad se nudila arapima hodajući po s tribine na tribinu sa utegnutom prdarom
Nek ste nam javili