Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su ISIL-ovci ono za šta se predstavljaju čuli bar nešto od njih u ovih 10 mjeseci terora nad Palestincima. Ništa. Čak nema bilo kakve kritike, a kamo li akcije u Palestini.
Predstava za austrisku javnost!! Od dokaza danklor i tečnost za izbjeljivanje fleka
Kratko i jasno. Ne vjerujem mas medijima.
Taylor Swift i pjevanje: hahahaha
Kakva propaganda
Veci su mi fenomen fanatici ove, nego likovi koji su ovo planirali...
Propaganda je ovo, laz, scenario zapada, ko vise vijeruje sta medije pisu... ovo je prestava njihova da prikazu kako im preti ISIL neki na tlu europe da bi mogli imati opravdanje da zapada progeni Muslimane... dok Isreal ubija Palestince, dok Rusi napadaju Ukrajinu, dok se uvlaci Iran u rat ovo je skrecenja sa rarnih desavanja na T Swift I ISIL koja je zapadna organizacija srvorena od USA I Isreala za svoje interese
i to je najsigurniji grad na svijetu ili najbolji za život što su ga proglašavali godinama..
C/0 nisti financiraju self ije preko Saudijaca zato da zapad dobije velik broj neskolovanih M-mana koji cine lose propagandu o njima samima. Samo nauka, diplomacija, utjecaj, lobiranje... cine razliku i takvi mogu nekome pomoci, od neukih ljudi nema koristi. Ko je panglu sa njim je lako manipulisati.
r a v a u obična
Illu mina ti
SAMO MOZES BITI LUD DA ZAPRIJETIS OVOJ PJEVACICI ONA JE NA CELU SA OVIM KOJI VODE SVIJET.
Cujti roditelji iz mak? Da je u pitanju uspjeh onda bi bio samoaustrijanac.
Mogu se kladit u šta hoćeš kakvog orla ovaj austrijanac preferira.
Kakve nam vijesti plasiraju i sta se sve radi da se nekome napakuje zlocin i terorizam. Nigdje veze, tako malo je potrebno da te proglase teroristom, samo ako je vlastima u tom momentu u interesu da skrenu paznju sa necega. Lik imao kemikalije u kuci i odmah sumnja da je htio nesto napraviti. Dolazi vrijeme da musliman nece smjeti imati ni sredstva za ciscenje, jer ga mogu osumnjiciti za terorizam, a da ne govorim o kuhinjskom nozu, viljuski ili kasiki... Cackalica je posebna prica.
Nisu mu došli kući zbog deterdženta, i kiseline za odčepljivanje odvoda, zna se što je imao, i kakve je poruke razmjenjivao. Ne bi tolike pare vratili za ove koncerte da je što bezazleno.
I kod nas se zna da su dojave o postavljenoj b. mbi lazne, ali moraju provjeriti i prekinuti koncert. :) A i ti se ne pravi lud, cak i ako lupetaju moras paziti sta pricas i eventualno razmisliti o posljedicama i takve treba preventivno kaznjavati ako nista zbog gluposti i skrnavljenja vjere. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)