Tvrdnje Daily Maila
162

Jennifer Lopez i Ben Affleck potpisali papire za razvod, ovaj detalj je presudio

N. O.
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Jennifer Lopez i Ben Affleck potpisali su papire za razvod, prenosi Daily Mail. Kako su potvrdili prijatelji para za ovaj medij, čekaju trenutak da ih zvanično podnesu i objave vijest o razlazu.

Prijatelji para su izjavili za Daily Mail da 51-godišnji glumac i 55-godišnja pjevačica planiraju da se razvedu nakon što je posljednji pokušaj pomirenja posljednjih sedmica propao.

Dokumenti za razvod para su "završeni, ali još nisu predani", tvrdi više izvora.

Vijest je uslijedila nakon Affleckove kupovine nove kuće vrijedne 20,5 miliona dolara u Pacific Palisadesu i to na Lopezin rođendan. Njeni prijatelji su tvrdili da je Affleckova iznenadna kupovina kuće bila poput "noža u srce".

To je uslijedilo nekoliko dana nakon što je par stavio na prodaju svoju vilu u Beverly Hillsu za 68 miliona dolara. 24. juli je također obilježio dan kada je Lopez završila prodaju svog četvorosobnog penthousea u New Yorku za 23 miliona dolara, prenosi People.

"Završili su papire za razvod prije mjesec dana, ali čekaju pravo vrijeme da ih podnesu", kazali su izvori za Daily Mail, "Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako dijele veliku ljubav jedno prema drugom i kako su se borili da to uspije, ali ipak nije. Iskreno, na kraju nisu mogli doći do kompromisa. Ono što su imali ranije je nestalo i oboje su to prihvatili".

O njihovom razvodu se špekuliše već mjesecima, a par je u tek nekoliko navrata viđen zajedno. Posebnu pažnju je privukla njihova godišnjica braka na koju se ni Jennifer ni Ben nisu osvrtali, kao i njegovo odsustvo s njene nedavne proslave rođendana.