Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek i od previše sreće može biti nesretan
Tolika slava i lova, a toliko nesretni.
Dobro je Ben uspio i do sada izdržati
neko ipak mora popustit da bi se brak sacuvao, ne mora to uvijek biti zena ali s obzirom da ima senzibilniju prirodu i da je mudrija ona to cesto radi..a za jennifer je da uzme sebi neku pudlicu koja ce je slusati i pratiti u stopu..brak nije za nju
ne znam zasto stupaju u brak kada znaju da ce se rastat. Kada su pisali o vjencanju I njihovoj velikoj ljubavi,rekao sam: dajem im 2 godine, top! Eto dobro su izdrzali, da su mene pitali bolje bi prolazili u zivotu. lol
Vidilo se odma da Ben nema zivota za nju. Nagadjam ubrzo novi decko, ovaj put mladji nekih 10-ak godina, jer Dzeni gori od zelje i sigurno konta imam jos koju godinu i to je to!
Moja Desanka i ja vec 16 godina sretni, niko nam srecu ne moze pokvariti.
Vjerovatno se završio Ugovor sa nekom medijskom kućom pa su čekali da vide hoće li im produžiti i sobzirom da dolaze neki mladji parovi više medijski nisu interesantni! Vjerovatno Nisu ni živjeli zajedno osim svremena na vrijeme zbog slikanja!
ja evo gledam vijesti o ljepoti Dženifer Lopez ,ima 3 godine najmanje ,pa ima li kakvih drugih vijesti ,o Karleuši ,Breni ,, :)
E sada mi je lakše na duši@
Treba slušati Momčila i shvatiti njegove reči ozbiljno. Zaista, ne reku uzdaha, Sunce se ne vraća, pa to ti je...