Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moje pitanje jel ona releveantna za ovo i zasto bi se njezno misljenje uzimalo...a jos je gore što ovaj novinar klixa pravi vijest od ovoga ?
Sponzorusa sve zna
ide platna lista
Sluga rezima.
pa ona je na platnoj listi vučića, kao i karleusa
svi vole Rajmonda a lovu najviše
Hmmmm, gosođu poslati na rad u te rudnike. Uslovi u tim rudnicima veomo dobro lijeće virtigo, a usput i podmlađuju.
Hmmmm, gosođu poslati na rad u te rudnike. Uslovi u tim rudnicima veomo dobro lijeće virtigo, a usput i podmlađuju.
Pametna je kao ptica
Ekspert za sminkanje se bavi eksplatacijom litija.
Što vas u Sarajevu i Federaciji BiH toliko pogađa da li će Srbija raditi litijum? Kakve to veze ima sa vama, sem što dosta teško prihvatate ekonomski napredak naše zemlje! Možda da krenete sa razvojnim projektima u svojoj zemlji.. Nema više donacija.
Normalno da podrzava kao i ogromna vecina gradjana Srbije. Projekat rudnika Jadar ide uz sve ostalo a to su fabrika katoda, proizvodnja baterija i na kraju proizvodnja elektricnih automobila, daklem kompletan lanac Godisnje to ce donositi drzavi izmedju 12 i 15 milijardi evra uz desetine hiljada novih radnih mesta. Interesantno da su najveci `protivnici` projekta Jadar upravo oni koji su doveli Rio Tinto u Srbiju. Vas cudno.
Ne, nego sa Cernobilom.
bit ce kao kong, decoo sad u rudnikeeee
Kad zavrse iskopavanje vise ce liciti na Černobil
Koja guska. Kao da su africke zemlje bogate zlatom i dijamantima Švicarska. Kajmak kupi Rio tinto.
Boli je p**ka
INAĆE BI JOJ UGASILI TELEVIZIJU
ti i karleusa pametnice vuciceve