Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će jadna, mora mužu sačuvati sve što je "oteo" u Vučkov blagoslov (i tal).
Sve za lovu. Klasika danas
Od zlobe kost i koza
Žguba
Čovječija ribica.
Iz nje treba istje ra ti zlo a uć era ti dobro.
Boli je čkapi. Puna je.
Joj kume ako je tebi novac sve u životu, onda ti na sa parama i bez njih nisi sposoban da sebi život ugodiš.
Razlika izmedju ubjedjenih nacionalista i onih koji koriste nacionalizam u manipulativne svrhe je kao nebo i zemlja! Na prvi pogled imaju istu priču samo se razlikuju po IQ jer se to vidi po lovi koju uzimaju od gazde! Svi su de facto botovi samo što ovi ubjedjeni rade za sendviče od praznog do sendviče sa suhim mesom dok ovi sa većim IQ dobijaju ferarije, stanove i vile sa djakuzijem!
Uvijek mi je bila iritantna. Arogantna u iznošenju stavova bez imalo obzira prema svojim gostima. Jednostavno neprofesionalna.
jadnica reimska
placenica rezina
ona ljiga od muza fingirao kupovinu tanjuga,a ova za njim na privatnoj tv pod jurisdilcijom i placanjem telekoma i mts i pripadajucih kablovskih operatera.umiljato janje 2 sise cicla
ovo je jovan i krade puder i sminku od zeljke joksimovic.