Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JK je pjevačica koliko sam ja astronaut
Kruger_sarajevo Ali vrlo uticajna, zna sve od geopolitike, preko blagodeti multipoolarnog sveta i mahinacija Bila Gejca do štetnog uticaja vakcina. Jednom rječju višestruka plastična sveznajuća nobelovka, nešto poput Vučića ili Trumpa u ženskom obličju.
Jk je zabavljačica. Pametnom dosta
al ironija jeste da je licno Jelena bila ta koja je pocesto pljuvala na taj srpski rezim i zlocine. bila ta koja je za pomirenje,za rezoluciju. al cim se priklonila Vucicu odmah je kontra prica. pametnom dosta
ko o cemu k... o postenju
Smijesno je poredit ove dvije. Isto Bmw 7 I Ladu Rivu. Na Seveta sam poceo bacat od 18.e a sad mi je 42. Ne postoji nista na Balkanu privlacnije . A Karleusa zaista je sve suprtono. Simentalka ,sve ono sto ne privlaci. A o muzici da I ne pricamo.
Dajte divi sns sendvic da zatvori u sta ,na gladan zeludac mnogo bre jede vagano :)
Kerleuša odkako je dobila pare od Sns-a, postala patriota , nešto slično kao ovi iz SDA, voli pare pa to ti je.
Poznata umjetnica našla se da govori o bilo čemu osim o sponzorima, ne da ovaj AI da kažem , obična
Seve u svemu si bolja od te plastičarke
Jel ovo klix ili kurir
Ja eto ti si Sumadimko uspjela !!
Ko su ove dvije dame?
Kako je prestala biti clanica zvijezda granda,postala nebitna,pa ne zna vise kako ce skrenuti paznju na sebe,pa pokusava Vucicu da se uvuce u š...k,a to nije tesko!
Kako je prestala biti clanica zv
Jelena, žena koje nema (inače knjiga Ive Andrića)
Odron!
Dacia ima manje plastike, a ona misli da je bas zbog toga bitna