Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ove s p o n z o r u š e Bila je glavni kritičar režima dok je Vučko nije zakitio eurima, a sada nema većeg s r b o f i l a od nje. Zanima me samo koliko u parama je koštao ovaj patriotizam?
Karleuša je nažalost uvijek imala jednu nezrelu dozu primitivizma u odnosu prema mnogim takmičarima a pogotovo takmičarkama. Tad se moglo vidjeti ko je ona, ali nažalost mnogima je takvo ponašanje bilo interesantno. Zadojeno mržnjom i pustilo se da nakvasa.
"Srebro ili olovo", pitao bi Escobar. Na tom principu funkcionira današnja Srbija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovoj pravo dosadno u zivotu, Ognjene Ognjene trebo si ovo bolje odraditi.
Sada gdje su oni koji su pucali minuse i kritikovali me ovdje jer sam bio protiv Karleuse jer svi oni isto misle, samo im treba neko vrijeme NEMA BRATSVA I JEDINSTVA to je laž svi nam isto misle.
Re:vazdazN. Ognjen kaže momački sam radio,ali rupa bez dna EBO to.
Nisam je gotivio nikad kao pjevaca a ni licnost ali ne viidim u čemu je problem njena objava..Nije normalno da neko ko je prestavljao Srbiju podrzava nekog ko pljuje po toj Srbiji a pritom je dva braka napravila u njoj,jer je u maticnoj drzavi svi hoce al nece nikovda ženi!
Gledaj ti plavušeee gggg eeee nooo ciii dneeee, idii snimajjj pooo rrr niii ććeee
Ova je pod teškim ucjenama. Mogu zamisliti kakve snimke posjeduju... Kao navijema brblja.
A, javila se pl**tična.
Kada joj ukloniš konjski rep, šta ostane ispod?
Najveći neprijatelj svoga naroda si ti !
Bosna puna cenzura u pokušaju. Ne pjevanje; ponašanje. Muškarac na steroidima je miran, poređenja radi. Da li je ovo govor m; arlaukanje, kreštanje, urlikanje, skvičanje, urlanje, meketanje, roktanje, mumljanje, kokodakanje, mukanje, blejanje, kreveljenje, rzanje, njakanje, kričanje, cerekanje, cendranje, stenjanje, deranje, kmečanje, naricanje, jaukanje, kenjkanje, vriskanje
Bajeti parizer sendvic :) podaj malo i vranjesu he hehe
TI SI KARLEUSA ODLIJEPILA ZA VUCICEM I GDJE JE U SRBIJI SLOBODA GOVORA NECE SVI PRICATI KAO DA SU IZ RAVNOGORSKOG .
Nema vise da peva u Sarajevu. Samo grmecKa koriidda...
Šta Hana kaže? Ajde objavljujte
Hana pametna
Karli je pacaglu
h-o-r-a
Ono kad NIJEDAN make up na svijetu ne pomaže ni 1%
k u c k e t i n o plava, sto si pjevala u Sarajevu pjevala si. Sada ga gledaj samo na razglednici