Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je ko god pobijedi tu opaku bolest.
Citam koliko se tretman raka popravio u odnosu na prije 50 godina, pa i u odnosu na prije 30 napr... nekad prije nismo imali ni magnetnu, sad ranije pronalazimo rak, manje imamo nuspojava kod lijecenja, ocekuje se za 20 godina da ce biti normalno izlijeciti rak samo da se na vrijeme ide na kontrole...a onda neko dodje pricati "KaKvI NaUčNici, vakcine, blah blah"
A ti koji govore kakvi naucnici oni prve kao prave beba primili bi i djavola da se izlijece od raka
Isto kao što je AIDS bila smrtna presuda. Danas su lijekovi tako dobri da zaraženi, ako ih redovno uzimaju, više ne mogu druge zaraziti i imaju sasvim normalan život. Samo što su cijene paprene.
Jesu'l sve njeni zubi?
Svaka cast !!
Ne znam jos nikoga da je ozdravio. Da je uspio produziti zivota, to znam. U svakom slucaju drago mi zbog Kate. Drago mi ko god uspije da se izbori.
Divna vijest za plemenitu osobu.
Kad ti se jednom da dijagnoza raka, ostatak zivota zivis u nesigurnosti. Ponekad se vrati nakon 10 godina, ponekad nakon nekoliko mjeseci ( ili se pojavi na drugom mjestu ) ali kad jedanput osjetis koliko si ranjiv i koliko nemas kontrolu nad nekim procesima u tijelu, onda tek shvatis koliko su vrijedne male stvare u zivotu. Bilo bi divno kad bi ljudi poceli da uzivaju i cijene male stvari u zivotu, bez da se suoce sa ovom teskom dijagnozom.
Ja sam izgubio Brata svoga od ove opake bolesti u 27 g. svoga Života !! i tko ga god pobijedi ( rak) on/ona je ŠAMPION/KA,,!!
Famous last words...
Da li je se ona preko TELEFONA lijecila????
Da. Radio je Milan Tarot.
Samo ova Elita moze da eleminise rak :) inace za piune je neizljeciva bolest... :) pa gdje je onaj papan sto je napravio novu kao vakcinu protiv raka? nestao sa lica zemlje a bilo u vijestima...
Lijepa vijest! Još ljepša bi bila da živimo u svijetu gdje i anonimni smrtnici mogu dobiti izgledne šanse protiv te bolesti.
skoro sve se može "kupiti" parama, pa tako DOBROM DIJELOM i zdravlje, a njima para ne nedostaje
Draga Kejt, samo da znaš, dovio sam za tebe.
Drago mi je za svakoga da to čujem. Nadam se da neće više nikad imati probleme s rakom.
samo neka ona nastavi biti mrsava i zakiseljava tijelo opet ce joj se vratiti ...moraju se raditi trajne promjene zivota i ishrane a danasnja medicina vjeruje samo u lijekove
Bravo princeza dokazuje da je bolest moguće pobijediti uz vrhunsku medicinsku njegu.