Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je to. ja deinstaliravam klix. nemogu vise
Deinstalirao si ti gramatiku davno :D
Zaaaaaašto nas gnjavite i smarate ovim likom ??? Ko je on? Kome je bitan??
Meni je bitan! Produzi dalje ako ti se ne cita!
I meni je bitan!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad vidim članak o ovom liku dođe mi da i ja skočim sa trećeg sprata
Opleti!
Ne sjecam se kad je vise pisano o nekom, ko o ovom poluanonimusu. Iskreno, prestani! Mislim da je isti autor cijelo vrijeme.
Nije polianonimus, nego si ti 100% neinformiaan.
Ono kad imas sve u zivotu i opet nisi zadovoljan
ovi u klixu su psihopate, znaci svaki dan clanak o ovom nebitnom liku i njegovom drogiranju
Pa jel moguce vise stvarno nema smisla
Tužiteljstvo je smrt nazvalo "sumnjivom/neutvrđenom", što znači da nema konačnih informacija o uzroku smrti. Pao je sa balkona a bio je u nesvijesti..25 unutrasnjih i vanjskih krvarenja, "nisu sigurni" jesu li sva nastala prilikom pada. Pao je s treceg,a izgleda kao da je pao sa osmog. I jos nisu uradili nalaze krvi na drogu i alkohol, zamislite. Inace, on se nikad nije drogirao, pio jeste i bio je na rehabilitaciji 2023. Ovo je smisljeno, a ko zna zasto.
njesta klix novinarstvo
Ovoliko niste ni o Michael Jackson-u pisali.
Nikad cuo za njeg a svaki dan par vijesti
To je do tebe, šefe zaostao si.
Opet pisete o ovome tipu??? Dokle???
A što nas zamarate sa njim,pustite i nas i njega na miru više
nebitna osoba , ocito neko iz redakcije ga masira na njega
Hoćetel mu halalit višeee
Nema boljeg primjera nazor globalizma koji se diktira cijeloj planeti preko propagandnih ispostava na svakom jeziku, nego ovaj slučaj. Poptuno nebitna, nevezana, šuplja tema za bh. gradjane, forsira nam se ko da je otkriven lijek za rak. Isto je sa Bidenom, Ukrajinom, Zelenskim,...