Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kad je Hari sreo Sali", "Nesanica u Sijetlu" i You 've got a mail" meni sjajni filmovi u kojima je se mora obozavati. Lijepo je vidjeti u Sarajevu uprkos svim mrziteljima grada koji su ga nekad rushili oruzjem, a sad pokusavaju da oblate i omalovaze
ma, stipu ih neka mrze. to im je još jedino ostalo
Pa ti mrzitelji padnu sami, a Sarajevo ostane i bude jos jace zbog takvih mrzitelja, kao i citava drzava..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemanja na aparatima. prati Sff sa svojih srednjevjekovnih izvidnica.
Bas je lijep ovaj nas SFF, svi građani svijeta dođu. S druge strane imate Sajam otpada u Bjelogradu. Tu u prvom redu sjede Kusturica i Bulevar (Sokak)
ebemo radoznale...hahahahaha oplakah ocmi
Neka nama SFF i to 30-tog po redu, ha Nemanja šta kažeš, jel' ti još u životu onaj aeroplan da malo zrakneš na Šeher koji je filmski top ove sedmice u Svijetu.
Kako je Kusturici sad?
Pa Jel prevoditelj znao prevest?
Sta onako nekad ljepa zena uradi od sebe
plastika
Princeza
Ista moja tetka, sve da joj je znat sta ko radi
propala ko kauch
Cuj Tanovic pokrebuo festival, gajde Meg razligu.
Ovo ona? Ne lici na onu koju sam gledao u filmovima.
Pa normalno, zato što si je gledao u kultnim filmovima prije 20 godina. Lijepo je ostarila, normalno da neće ostati ista.
Politika je čudo
Šta uradi od sebe onakva žena. Ali i dalje je simpa osoba.
Sarajeva ce biti,sve ce drugo proci.....
hoćemo michelle yeoh. to je već klasa.