Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek su zivi i zdravi.
Objavljuju fotografije djece masovno i supruga (opravdano ili neopravdano nazvanih sponzourusama) i onda kada raja to komentarisu, onda je to lose i pogubno. Reci cu samo (potpuno nevezano za ovu fotografiju) da obicno javno iskazivanje ljubavi prema cijelom svijetu, zavrsi nekim razvodom. Puno je primjera. Ovo je sve za privatnih albuma unutar blize porodice. Pogotovu kad su mala djeca u pitanju.
neka bude sretna djeca a i ti Miralem i vasa gospa
stemaj samo miraleme ni zasta drugo i nisi
"Samozatajna" ova rijec nikako da odumre
Realno,j***vas Miralem vise
Eto nemogu se nacuditi sta ima interesantno u ovom sto mali ljubi brata Aj sto seretw više sa ovim glupostima
Kurtzom u čelo
Carobnjak na terenu i van njega. Sam sebe oplodio i sam sebi rodio sina...
gdje mu je žena?nema ni jedne slike s njom.
Sretno sinovima, nije lahko nekada trpiti medijsku pažnju ali aBd biti ce to lavovi sve najbolje!
Čisto privatna stvar njega i njegove porodice.
O Pjanicu su vijesti kao da mu je 48 godina, davno penzionisan, pa djeca, putovanja, instagram i lagano.
Ja da se drzim? Meho pjevo u horu, tad se to zvalo zbor, sine moj. Imo carape bijele do koljena, samo cujes: ajn, cvaj, draj, Wo die Sonne ist, wo die Sterne sind... Ti ces meni spocitavati.
Mirisne materije šire se u gasovitom stanju zrakom tako da dospijevaju u nosnu šupljinu, gdje budu registrirane od strane čula mirisa. U gornjem dijelu nosne šupljine nalaze se ogranci mirisnog nerva gradeći tzv. mirisno polje. Ono sadrži mirisne čulne ćelije, čije su dlačice osjetljive na mirisne materije. Oko njih se nalaze obične ćelije nosne sluzokože.
Svidja mi se ovaj tvoj enciklopedijski kutak, samo nastavi. Ja bih dodao da ponekad u nosnoj supljini zavrse i tvari praskastog agregatnog stanja i to nije dobro.
jel bilo "deder sine poziraj, da babuka koji lajk dobije" 😂