Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao si ga torbicom ...
Nije u redu naravno, ali da su te napali samo zato što si gej ne bi ti opljačkali. Znači, nisi samo zbog toga napadnut, i ne treba se na taj način reklamirati i graditi muzičku karijeru.
Stop nasilju!
... nad ženama
nisu rekli jesili primač ili davač
Ne vjerujem da je to moguce kod nosilaca europskih vrijednosti,sigurno laze.
Voda je voda pa ne pijes iz wc šolje!
Milion izgovora za nasilje će naći klix komentator.Mentalni sklop Putina,samo nasilje
Zabraniti ove gay likove podhitno. Ovima sto se vise udovoljava oni sve vise traze. Danas pride, sutra brak, prekosutra djeca, zakosutra trans zamjenice. Jednostavno nemaju kraja. Bolje odmah u startu sasjeci i rijesti problem dok nije kasno.
Bolestan si ti prijatelju. Balkanski mentalitet je jednostavno balkanski mentalitet. Ne moze biti bolestan. Ljudi su ti koji mogu biti bolesni, kao sto si i sam. Tako da ne rise.
Hajde ne kukaj, nemoj biti derpe. 😜
Nisu oni tebe ganjali sto si derpe nego da ti ukradu torbicu i kljuceve glupsone jedan. Sto se svaki nasilan cin mora zavrsiti recenicom: zato sto sam derpe (ako se potrefi da jeste). Pa valjda i vas mogu pljackati kao i nas normalne. Znaci prema vama LGBT ne smiju nista raditi. Ni dati neki komentar, ni reci nesto, ni udariti, ni opljackati. Ne podrzavam nasilje ali jel ikome palo na pamet da su ga htjeli samo opljackati. Sta mi normalni treba da kazemo kada nas opljackaju?
E kad ono prenese vijest iz Hrvatse sa srbijanskog portala pa napise da je ovaj rekao "verujem" a pri tom nakacili njegov post u kom dabome pise "vjerujem". De malo profesionalizma.
Ovo se u BiH nikad ne bi dogodilo, nama Hrvati stalno nešto seru, a za njih smo bečka škola i veoma bolji i tolerantniji ljudi.