Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog izgleda jedino Marija Serifovic nije tuzila
tuzit ce ga za anti lgtvuhd4k
Bas me cudi to od Kenya, djeluje skroz uravnotezeno. Cak i kada je stavio kljun i popeo se na drvo da udara od drvo kao djetlic, ucinio je to iz ekolosko estetskih razloga.
Sto se ovome neko mocan naklatio na ledja...
Moamer ovo cita sa olaksanjem kontajuci kad oni ovo mogu, mogu i ja valjda malo milkiti rac.
Tako je to u zemlji bez zakona..kod nas bi odgulio dozivotnu robiju bez pomilovanja
Lik nikad u vinklu nije bio i sad se to i pokazuje. Tenkre obični
U svijetu sa ovoliko problema, ratova i gladi, treba da čitamo o ovom liku ?
Pakuju mu sve da se spasi sad Didi. Kanye nije niti boelstan niti seksualnu manijak. Covjek izasao davno iz njihovog ropstva, poceo otkrivati njihova s r a n j a i sad psihopata, kako da ne.
ovaj new york post drze c i o n. pricao je protiv njih i ovi mu pakuju sve sto mogu samo da ga uniste
Mislim da je ovdje rijec o necemu potpuno drugom u odnosu kako se predstavlja. I jedan i drugi su u kesu, multimilioneri, mocna auta, skupi restorani i sve ono sto ckeKu vole. E sad zasto bi neko ko ima ckiKu u izobilju slostavljao, drogirao i za sta se sve terete.
pa bas jer zbog toga stzo su bogati ne sumnja se na njih
Ko jos ne shvata da je showbiz vijet mode muzike filma glume i pjesmi zlo i da se tu zle stavi desavaju nije udure u glavu definitivno.Zastitite djecu od tih profesija.
Boze sacuvaj.Razumijem ja da ovaj lik nije u vinklu i to svi znamo,ali kako odrasla osoba(ona) moze biti u ropstvu kad ona kao odrasla osoba bira sa kim ce biti,kakva je to logika?
Cekaj, kaze supruga mu bila zrtva seksualnog ropstva prije nego mu je postala supruga. Zasto se onda udala ako joj je lose bilo?
"Censori je bila podvrgnuta seksualnom ropstvu za Westa mnogo prije nego što su se vjenčali, prema tužbi." - Evo jasno piše. Zašto se onda udala za njega, a ne otišla na policiju?
Ne kontam ovu bolest znači imas novac i možeš normalno biti sa kojom poželiš normalno a ne od žena robove praviti da bi ispunjavale tvoje bolesne fantazije