Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skroman kao i uvijek
Lik popusio opasnu zabranu priblizavanja pa se vadi haha
Mogao je sve zasjeniti samo ovim znojavim celom. Pojavio se medju umornim fudbalerima na kraju utakmice i opet bio najznojaviji na terenu.
joj price otrcane kad je vidio da ga ljudi pljuju sad se nesto izvlaci
Pakšu
Ima li lektora na portalu? Ima li iko da prekontrolise tekst prije nego se objavi?
Ti da "zasjeniš" Messija i svjetske prvake?! Čime, sa "Wow"?! Možeš imati trilione i restorane po cijelom svijetu,ali će svijet uvijek pamititi sportske šampione a ne mesare.
Nemoš ti legendo više ni prismrdit terenu
Iskompleksirana seljačina
Brajlovic za sirotinju
Odvratan mi je.
Rjetko nesimpatičan lik
Kako ces se igdje pojavit kad znas samo arlaukat "Capiciiinoooo" i "Wooow"...mars u tri p.m.
Pakaš iz Turske
U nedostatku bitnijih dogadjaja na koje bi se privalio, iskoristio ipak priliku da se opet promovise kroz pricu "ne bih vise nikad, ali eto jesam, da ne zaboravite"