Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja volim njegove filmove ali ne znači da privatno jesam na njegovoj strani! Neka to riješe sudski ili vansudski
Alen snima izvrsne filmove. Dijalozi u njegovim filmovima imaju mozga i intelektualnog dojma... Fenomenalan stvaralac.
Izvrstan reditelj i film maker. Filmovi puni satire, humora na razne nacine i sve protkano musko-zenskim odnosima u svakom momentu. E sad na stranu sto je u privatnom zivotu teski perverznjak.
konfuzan naslov do bola
Znaci presumpciju nevinostu mozemo objesiti macku o rep sto se kaze. Ne kazem da reditelj nije kriv, ali bi trebalo da je nevin dok se ne dokaze suprotno na sudu. A oni nisu nikada dosli do suda i sada imamo rekla, kazala i hajmo odmah objesiti covjeka.
Boš ački san
Znači jedino su Timothee Chalamet i Rebecca Hall svoje honorare od njegovih filmova donirali, a ovi drugi se kaju zbog angažmana ali se ne kaju zbog para.
grozan je