Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto BH nema predstavnika.. Sad cu Vam reci. Hvali se sminker sa zadnjeg eurosonga kad je BH imala predstavnika. Citiram: " Au brate sto nam je bilo dobro, jeli pili koliko smo mogli, zaje..li se hodali svaki noc. Jala zvao neku raju nabavili bijelog, Dalal smrce kao slonica. A sve brate placeno znaci.. drzava sve platila, bolio nas k... hahaha.."
Nije Beovizija već 5 godina nego Pesma za evroviziju.
Beovizija, zvezde granda, beogradske serije iz 2000ih,jednostavno ide hrana sama nazad kroz usta kod mene. Povraćanje jako i riganje
Ne interesuje nas.
Boli me neka stvar...