Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz poplave raznih bizarnisti ce na kraju izroniti normalnost i umjerenost. Korektivne sile.postoje.i djeluju nezavisno od interesa ovih ili onih, sistem je u pitanju.
Drzi propagandu unutar svoje drzave
Pogrešno je verovati da društvo mediji film serije i slično ne utiče na broj LGBT i trans osoba. Istraživanje pokazuje da se samo 3% generacije X izjasnilo kao LGBT, a taj procenat je ostao stabilan do 2022. godine. S druge strane kod generacije Z, taj procenat je porastao na 19,7% ovako celik broj je rezultat društvenih pritisaka i savremenih trendova. ljudi uglavnom zbog toga imaju "fobiju" jer se našoj djeci to toliko nameće da krivi njihovu percepciju.
prema novom istraživanju PRRI servey za septembra 2023, čak 28% USA građana Gen Z se izjašnjava pripadnikom LGBT, nema šanse da je taj procenat predno nastao.. seksualna energija je veoma jaka i kada se pusti bez kontrole dobijem rezultate da skoro trećina amerikanaca je LGBT a vjerujem da za 10 godina će se približiti polovici
MATRIX
A dobra im je ovo fora ono ako sta kažes protiv onda je u tebi problem ne razumijes ti to nemas samopouzdanja nisi siguran u sebe bla bla bla i ispade ja glup a to normalno
Moze li i Denzel Washington o ovoj temi kad pita novinara/ku Jesi li ti musko ili zenako ?