Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se jos nije Dzejlina sestra izjasnila sta misli o ovom..
ovaj mora da je imo rodbine u klixu
Više članaka o ovome narkomanu nego objektivnih članaka o Palestini i Libanu i zločinima Izraela od kojih su umrle desetine hiljada ljudi.
Ljudi moji evo nekoliko zadnjih sedmica sam imao problema da se istovarim, ali kako je ovih clanaka nemam vise nikakvih problema. Po tri puta dnevno se olaksam, dovoljno je samo naslov da procitam, hvala Klixe
Na kraju će biti da se osjećao kao Zec i transeksualac i sanjao da trči pošumi i ganja krave u baletankama. Hajd ba dosadni ste više sa njim..
Citulok inramč oilavzar regin mi adgobad. Axilk as amiredep eretam mebejan es ad omas.
Nikog na pravi put nije izvela . .
Ako nema komentara, nece dalje o njemu pisati i tacka.. Svi mi grijesimo jer od komentara i zivi ova stranica..
Milion članaka o ovome što nije znao sta ce od javasluka pa skocio...
Dosadni ste sa ovim drogerašom, Naravno da je bio bolestan dok je skočio sa trećeg sprata .
da je TITI pa da ovoliko pišete
TITO
E klixe sad ste i sami sebe nadmasili! Pa jarane nije umro papa
Edukativno bi bilo, zbog omladine reci, kuda korak po korak vodi narkomanija i alkoholizam...ovaj i ako je bio slavan, nije niceg ni bio svjestan od droge...
E bas steta...
koja popularnost??? prvi put cujem za lika.
Ocekujem do 12h jos barem 2 clanka o doticnom