Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoću i ja odštetu, nit se ja sjećam bio sam drogiran, nit se on sjeća jer je bio drogiran, zato daj sad novce
Dok ih je gotivio i pravio sijela bio je im je dobar
to je to. okrenuo ledja globalistima koji vladaju amerikom, sad ga hladno pustaju niz vodu, kao i onog malog sto su neki dan ohladili padom sa terase
Nema zime za njega. Prijatelj Donald uskoro oslobađa svih optužbi.
Cisti dokaz kad obicni preuzme krivicu za prljavstinu onih iznad kao sto su Clive Davis i Quincy Jones.
u doba interneta i kamera na svakom mjestu, nema vise mjesta za skriveni kriminal. paf dedi i mrtav u barem jednom smislu. ili ce uciniti samoubistvo prije sudjenja da "zastiti" svoje kolege, ili ce otvoriti pandorinu kutiju i uvuci u gov.na stotine i stotine poslovnih partnera i kolega.
Ima ako si iznad zakuna kao Quincy Jones i Clice David. Nema ako ai 'celebrity' kao P Diddy. Da ne pricam o onim koji su ne samo iznad zakona vec ni je postoje u sistemu. Kako njima suditi? Zakon vazi samo za sirotinju.
free Diddy
joj ovog ce sad tuzit hiljade ljudi
On se uzivo dok imo strasti sa zenama i muskarcima!?
Dok im je mazio splovila nisu se žalili
Ne znam, ali kontam da sam ja ikada bio i dobrovoljno sa njim da bih rekao ee i mene je...cuj? Jeste jeste bgm na silu...pa sto nisi prijavio..cuj da prijavim, strah me bilo. Napili me i drogirali. Diddy me se ne sjeca? Pa logično..gledaj bio sa 500 osoba. Hocu ostetu i ja jedno 300-500 hiljada. P.S ne znam mozda je neke fakat napastvovao i sto ide uz to, ali nista dok se ne uvede i ista kazna za lazna svjedocenja protiv slavnih osoba, jer samo njih napadaju zbog para!