Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitaš čitaš o čovjeku kad ono na kraju preminuo lik još prije dvije godine , znaci stara vijest ako je uopšte vijest .Pokoj mu duši.
Obraz uz obraz.
Ja smatram svakog koga zena ostavi,budu u braku,ona ga izda,on je opet voli,smatram bu.alom,pogotovo ako imaju djecu pa mu ostavi i djecu,ali trebas dozivit tu izdaju da bi razumio.
Dnevna doza jugonostalgije.
Moj SDA-ovac, Jugoslavija je vrlo bitan dio naše historije, gdje ti ovdje vidiš jugonostalgiju? Kad se piše o periodu osmanske okupacije, da li je to osman-nostalgija?
Nešto ne mogu da se sjetim da li sam joj i ja bio muž!? Valjda demencija, šta li?