Otvoreno progovorio
22

Prvi suprug Jennifer Lopez otkrio detalje o njihovom braku: Prevarila me sa Diddyjem

D. V.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Pjevačica Jennifer Lopez udavala se četiri puta, a njen prvi suprug Ojani Noa otkrio je nove detalje o njihovom braku.

Jennifer se dosad udavala četiri puta, a nedavno je ozvaničen i njen razvod od Bena Afflecka. Njen prvi suprug Ojani Noa naveo je da je za njihov razvod jednim dijelom kriv P Diddy, te je otkrio i kako su se upoznali.

"Kada joj je Sony isplatio milione koje je dobila tu je bio i Diddy koji je trebao biti jedan od producenata nekoliko pjesama na prvom albumu 'On The 6'. Tu su počele laži i varanja. Tada sam bio u Los Angelesu gdje sam otvarao restoran, a ona je bila između Miamija i New Yorka i radila je na albumu. Kada sam mogao bio sam sa njom, ali tokom naše razdvojenosti je počelo varanje", naveo je Noa u intervjuu za Despierta America.

Ojani je također optužio Jennifer da mu je sabotirala poslove, optuživala ga, lagala o njemu i na kraju poslala na sud.

"Pitao sam je šta sam joj uradio pa da laže o meni, zvala je kompanije i televizije s ciljem da mi ne daju poslove. Zašto ako ništa nisam uradio", pitao je.

Ojani Noa i Jennifer Lopez bili su u braku od 1997. do 1998. godine, nakon čega je Jennifer ušla u odnos sa Diddyjem s kojim je bila do 2001. Njihova veza nije dugo trajala, a u decembru 1999. godine su oboje uhapšeni u klubu u New Yorku, gdje je tada došlo do pucnjave.