Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to Dzemila iz Tojsica pa da bude vjerna,mada i Dzemila kad stekne svoju marku,donji si,idu obrve,nokti,botoxi,i umjesto Semse slusa se Tea.
i mene kada bi moja sa crncem prevarila, ja bih joj rekao: ljubavi moja jedina, ja ti više ne mogu ništa, i ne mogu ti dotaknuti tačku i dušu kao što nekada sam mogao - idi sa njim, i voli sada njega, jer sa njim ti je od sada najbolje! to se zove: closure! ili zdravi završetak veze!
misliš na tačku G ili na tačku A? -:)))))
Ala ih je Đeni naprimalaa..
Ja joj ne zamjeram
Da je samo s Didijem
Najveca budala je onaj Ben Affleck.
Sa Didijem i 800 njegovih prijatelja
pa ovaj diddy prangijao sta god mu je palo pod ruku
Uđeš u ured da pokupiš smeće, čovjek te otrese. Radiš za kablovsku, samo uđeš u kuću, otrese te i on i svi koji se zateknu u kući. Odeš na piće s njim, drogira te i organizuje parti tu noć gdje se cijeli holivud izmjeni na tebi. Perver ko nagazna mina, samo jesi li stao na prag, raznese te.
Đeni from the mahala
Zamisli da je obrnuta situacija. Od feminista ne bi mogao zivjeti
zegala se mlada s kim god je stigla i neka je
Da ne bude kad porastem biti cu Diddy.
Joj Diddy predator pravi
jadan covjek nije ni godinu prangijao Janifer Lopez
e to mi je prava p.... a ne karleusa