Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kultura na ulice definitivno pun pogodak.
Bravo, majstore. Legenda.
Veliki covjek i veliki glumac, respect
Kod mene ni kapi
Kakav licemjer. Čuj, magija. Za koliko 50.000.
Članak pun grešaka, nije pjevao Ines nego Barbaru. Tamo gdje se vali lome nije njegova pjesma nego od Azre a posvetio je Štuliću. Ako može neko stariji da pregleda članak.
Baš tako, i nije održao koncert, već par pjesama, počeo pljusak i raja se razišla.
@275 znači da si razgulio čim je počela padati kiša. Najbolje je bilo kad je izašao pjevati za raju na pljusku. Neprocjenjivo.
Svaka čast Rade! Uvijek su bio doslijedan i pravi umjetnik ali i najbitnije Čovjek
Kultura na ulice ko kvantna fizika za zelene sljedbenike... jos im koridu otkazali haha
Samo nam reci ko dovede porodicu Isak na vlast, pa možemo dalje o umjetnosti?
Poslije nastupa Rade covjek mora poceti uzimati antidepresive
Kakva kiša? Na Pofalicima ni kap nije pala.
E na Grbavici jeste ... Ironija
Rade sve je to divno, fino, krasno ect........ali zašto ne odeš u iStočno Sarajevo i ne održiš koncept, pardon koncert (mješaju mi se ćir i lat),,,,,,,,pa da vidimo bre ko si ti i ko su ti koji te slušaju.......a tvoj je Dačo Popović i Kemo pjevali u BG samo da bi zaradili za hljeba, dok si se ti po Hollywood-u plazo...........neka su, al zato ne vrijede
Ne dipr..
Nije Rade za istocnog Sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rade gromada od karaktera -> covjek i po!