Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikom nije cudno sto ovdje nema ograda? I to dosta govori o inteligenciji pojedinih komentatora. Niko se nija zapitao kako slabovidni trebaju prolaziti, djeca kad trckaraju okolo da li ce upasti, itd
Kakve veze ima ograda ? Samo po Sarajevu sam milion puta se namjerno zabio u osobu, jer zakuca u telefon i hoda, ne gleda ispred sebe ! Sta krivite ogradu, gledaj kud hodas ljudino !
Pun je k ovakvih što hodaju Sarajevom i bulje u telefon a tek onih bradatih u helankama na romobilima koji divljaju trotoarima!
e čuj bradate u helankama na romobilima, šta ti se još pričinjava po gradu?
Boze sacuvaj dobro je jos i 90 posto stanovnistva zivo danas hodaju i svagdje u svjetu bulje u telefon strasno
ovo je za djecu jako opasno. čudi me da ovako na sred puta stoji provalija
Bila je tu ograda, skino je putan da je postavi na tenk. Vidio kako je bivaktile mad max radio.
nije gledala Sivi kamion crvene boje kad kaze. pa zasta ti oci sluze jadan i kukavan bio. https://youtu.be/Y7okL_xGh7E?si=Snzp7vjR6iNuV4pX
Ni brige ni pameti. Sve do jednom. Ovakve osobe sto slove kao ''pozitivci'' cesto najvise problema i donesu, jer ne prate svijet oko sebe odnosno realnost.
propala je jer je u nepoznatom gradu, na nepoznatom terenu, polu-pijana, gledala u nebo umjesto preda se
-1 okupant.
Odredba se ne može spriječiti
Kakva bolan odredba?
Prirodna selekcija
Nije ovo ravno onim panglu sto snimaju selfije na opasnim mjestima, djevojka je prosto hodala gradom kao svi mi. Eto bas ti gledas uvijek u pod kad hodas!? Nisi se nikad veselio? Nisi nikad bio mlad? Ne zaj.