Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Degutantan lik! Ali, svakome ko dođe na njegov koncert je poznat njegov lik i djelo (valjda zato i odeš na nečiji koncert?!), i da tu baš i nećeš slušati Baby shark.. Fakat ne kontam ko bi doveo djecu tu 🤦‍♀️
Šta bi od onakvog vokala. Lik ima glasčinu, otpjevo i uvodnu pjesmu za Jamesa Bonda, oduvijek je nenametljivo govorio da je gay, a onda je nesto sa scene na nekih godinu, godinu i pol dana i onda se vratio ovakav. Bolesnik, satanista. Čist dokaz šta svijet slave traži od tebe zauzvrat. Jadno
Da nema klixa ja ne bih ni znao da ova spodoba postoji. Ko je tu sad gori, Sam Smith ili klix? On ima svoju probranu publiku i može ga se ignorisati, ako ti se njegovi nastupi ne sviđaju. Može li se klix ignorisati? Valjda može, ima li ko preporuke za neki bolji bh news portal?
Znate na čiji koncert idite. Ako ste bili dovoljno glupi da vodite djecu, vaš problem.
Po čemu su njegovi nastupi strašniji i stanskiji od Madonninih, 80-tih? Ova zgražavnja samo pokazuju kako se svijet galopirajuće vraća 100 godina unazad. Haj'te i u pećine ako hoćete, samo prestanite smarati i druge vraćati u mrak.
Ma imat ce vremena cijelu vjecnost ovo izvodit u Džehenemu
Slavni pjevac..umjetnicki performans Fuj.
A otkud djeca u publici, ako su ovaj šmokljo i njegova grupa na lošem glasu i od lošeg posla.
gledaj mamlaza
Kad je neko homoseksualac, nije kriv sto se takav rodio, al kad je osoba uz to i kreten, e to je već problem
Phederska posla
Nije bolest sve što boli.
Jel ovo onaj fisherthem?
pedercina bolesna
freddie mercury je za ovog safet isović