Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trifunović ima problem sa samim sobom, odavno. Kao poznatoj ličnosti, posebno nekom poznatom kao opozocionar u Srbiji, prolazilo mu je puno toga (vjerovatno će masa toga i dalje prolaziti), što bi neznanog čovjeka ne u zatvor, nego u grob otjeralo. Dosta te je, Trifunoviću. I previše.
Pa šta je radio u navedenom tekstu, ovo u Hrvatskoj je ništa. Tako da je policija R HR bila u pravu
Jebemo ti familiju PoČEtničku napusi se kite svom ljibimcu
Dosta vise o provincijalcu
Treba mu zabraniti da upravlja automobilom i da drži mačke
Izuzetno je tesko mozda cak i nemoguce glupanu objasniti da nije upravu.
DRKADŽIJA.
Seljacina voda psa bez lajne po gradu i nesto se iscudjava..vrijedja sve redom ne postuje ni druge ni zakon i onda mu mediji daju ovoliku paznju i jos ga pitaju sta je bilo...ortodoksni bilde
Nekulturno i pretjerano pa da si Oscara dobio.
Degenerik
Kad malo bolje razmislis, svi zakoni koje moramo postovati su nametnuti, ni za jedan zakon nije narod glasao, i ja moram postovati nesto sto nisam imao priliku da iznesem svoje misljenje o tome, i kazemo demokratija
Možda bih pročitao cijeli tekst, ali kad dođem do ovakve rečenice: Međutim, ovo nije mu nije prvi put: neda mi se dalje čitati!
Ekscentrik i egzibicionista, sastavni dio profesije kojom se bavi!
Niste napisali, poznat organima gonjenja
Jutros doručkujem, kad iskoči Sergej iz paštete. Jel i vama tako? Jbga
Ma koga vise briga za njim.
Ma realno isfrustriran lik, misli da je pokupio svu pamet svijeta. Vjerojatno nije glup, al ni najpametniji...