Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo teatar za plitke narodne mase.
@Goouser80172622151 Od obicnog pojedinca se i ne moze traziti vise.
Bravo Seve! Nazovi ga pravim imenom!
kišobranđija
Istinu zbori.
Seve, you right 100%
Kao što se naši građani spominju i maltretiraju svakodnevno nevidim što se digla ovolika halabuka oko Severine.
Čista 10 za Seve
Čista 10 za Seve
Nevezano koja je država u pitanju svaka njoj čast. Svi ti sankcionisani pjevači se nešto pravdaju kad su sl stvari u pitanju. Al Seve drito reče šta misli o svemu i ostade vjerovatno bez dosta dobrih gaža i para.
Laze, zadrzana je jer je upravljala joistikom na jahti za koju nema dozvolu. Ako nazivas Srbiju genocidnom i treba je trkeljisati sta god ljudi pisali ovde u komentarima, sta je drugo ocekivala?
usvojena je rezolucija o genocidu u UN-u. pred citavim svijetom transparentno.
Koga briga šta Severina misli?!
I love you Seve
Jel može još jedna vijest o severini? Malo je! Kako ste smogli snage da uopšte objavite za napad na djecu u Mostaru?
Ovo samo kod nas na balkanu. Kada zapnes na nekoj drzavnoj sluzbi a onda ti predsjednik kriv. Ovde se i za duzi red na salteru psuje drzava i predsjednik
A bas ce se i neko nasekirati u Srbiji jer ova naklapača neće da uzme na tezgu koji euro
Nekad snimi film nekad se uda za nekog takuna,kad padne popularnost ona zna kako da se vrati u velikom stilu SEVE svaka ti čast maher si svoga posla SEVE INTERNACIONALE
Imamo mi u Bosni drugo ime za tog diktatora
Zato volim ovu zenu, samo istinom u celo Seve pa sta kosta...