Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i opet taj Memo...ima li na bosanski neki izraz za meme,šta je to sad?
Meme je slika, video ili tekst koji se brzo širi internetom..na humorističan način, i prenosi neku ideju, šalu ili poruku.
A kad hrvati iz engleske riječi kreiraju neku svoju, jer bi je svaki jezik trebao imati, onda im se smiju. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ajd ba, poštuj svaku državu i njene zakone. Vrijeđao si ih a to je kažnjivo. Da si neka fukara kao ja, ne bi nikad ništa bilo, ali pošto si javna ličnost sada se nosi sa svojim teretom i impulsivnim ponašanjem.
Ne zanimaju me poChetnici
Ja se osjećam super. Računi stigli, rate stigle. Djeci pokupovali sveske ,olovke itd. završavam gornji sprat kuće i vikendom radim postavljanje pločica. Fenomenalno se osjećam!
samo fasadu stavu na kuću molim te
Krvatska demokracija, ne?
Cijenim ga kao glumca ali lik je bio bahat dosta puta, a sa policijom tako ne možeš na žalost. Kao ja s poznato osoba mogu šta želim. E pa eto drug ne možeš
Pa reci mu da ohane malo. Samo što mu je istekla zabrana ulaska u Hrvatsku a on opet.
Ja sam mislio da je verbalni delikt ukinut 1989., ali on zivi jos uvijek.
Svaki covjek ima valjda neka prava ali vrijeđati institucije i osjecaje zemlje odakle mu je zena,pa moras biti neubrojiv!Njemu je donesena mjera zabrana ulaska i on je svjesno krsi!Cemu ta predstava i cemu vrijeđanje o stvarima o kojim niti je kompetentan niti to treba s obzirom na njegovu povezanost sa RH!Sergej imas visok ego!
Ovaj tip in dana u dan sve iritantniji. Sta mu je stvarni cilj?
ne osjeća se dobro jer ga hvata kriza od nedrogiranja
OBAVJEŠTENJE ! Protiv kliksa je pokrenuta tužba! Taj portal krši prava slobode govora i dopušta samo filtrirane komentare s kojima navodi javnost na njihovu ličnu teoriju i stavove. To je plaćenički portal koji radi na štetu države i svih njenih građana! RAK je već upoznat s tim i uskoro slijedi njihova reakcija.
Hahaha radi na stetu drzave jer vam ne dopusta pogrdne komentare na svaki moguci clanak koji se napise
Oni su se ogradili od komentara njihovih čitatelja i svaki komentar koji je kažnjiv po zakonu mogu prijaviti nadležnim organima! Njihovo ovakvo djelovanje krši sve norme novinarstva u demokratskoj zemlji i treba da zbog toga budu sankcionisani.
Kad Severinu privedu na kratko na ulazu u Srbiju i puste je, onda je to Srbija diktatorska zemlja... A kad ovog lika privedu i osude na godinu dana uslovno i novčano, protjeraju ga iz Hrvatske, onda je to uredu... Baš ste licemjerni...
da on malo prestane da se drogira i vrati se u realnost. Drajzerova može čuda sa njim da napravi, samo neka im se javi
Argetaš klasični.
Ova tema je svakodnevno prisutna na klixu??? Zasto??. Koga briga sta rade ovo dvoje ljudi, gdje hodaju, zasto im se sudi. Zasto klix pada tako nisko?.?
pa ti opet vrijedjaj i psuj preko javnih mreza, pogotovo onima kod kojih ides na more...i ne cudi se...a sad lijepo jednu poznatu: samo naprijed, ne gledaj me....ajmo ajmo i podji putem kojim idu kukaviceeee...
zamijeni ga ko melina harisa