Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko cuga u parku kod BKC-a
sa migrantima
@mekakita i ti vjeruješ u gluposti, a koliko ja znam nije se sudilo za agresiju već za genocid, odnosno odgovornost Srbjje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
ukinem ti ja spamersku mater
Ovom, ispod mog.....mater te nije vaspitala .....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Toliku hrpu bezveznjakovića koji nemaju apsolutno nikakvog pojma o filmu ili filmskoj umjetnosti ne vidjeh odavno 😂😂😂 Sve te snaše, svi ti meteroseksualci koji ne znaju imaju li chunu ili pishu, sve te nakaze čiji zbir je veći od ukupnog broja prirodnih zubala u njihovim njuškama, ma odvratno!!! Sluge globalističke mafije, sigurno redom pelcovani jer im je IQ na nivou sobne temperature, a u kinu vjerovatno nikada u životu nisu bili. Presmiješno
Bitno je biti viđen.
...nepriznati
Šta Bukva ovdje radi? I on skoro pa iz paštete
A ja Ibre jebača
Mislim da mu treba stokrlica :)
uskoro će ga proglasiti počasnim građaninom i uručiti mu bjanko šestoaprilsku nagradu. naime bošnjaci su poznati po tome da nagrađuju ljude na temelju očekivanja.
mrs na poso
Sve mogu vjerovati ali ne mogu vjerovati samo da su Muslimani skakali na glavu u miljacku da bi usrecili namjesnika
@ToBeContinued Srbcicu, pobrkao si loncice. Ono su bili S*bi iz jablanickog naselja Čelebići. Tamo je moj stari mitraljezom redao tvoje.
@ToBeContinued plavušane iz komšiluka 😎 znas ti dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pisam i njih i festival
Jedini pametan na slikama specijalista kardiohirurgije dr. Alen Karić
BUJRUM I SELAM GAZIJO NASA SMIT
Blockbuster premijerno na festivalu: VISOKI PREDSTAVNIK IMPERIJE VIII U 8. nastavku ove popularne sage glavnu ulogu igra iskusni: Kris Shmit. Holivudsko Berlinska koprodukcija u ovom izdanju nema autorska prava na teritoriji Kine, Rusije, dok je distribucija u RS blokirana. Kao i obicno Visoki predstavnik najvise puni kina u Sarajevu. Karta vise se moze naci kod lokalnih tapkarosa Zeljka i Dzafe.
Divi hazdije Ibre sa svojom krampom
Ovdje na SFF 50% likova odron,lopovi, kriminalci, zetoni i obicne vukre.. za 100 KM bi se u paksu dali ejbavati.