Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zar su počele igre. nisam ni znao
Ja neću ni gledat,nisam spreman na dodatno iživljavanje par mozgova nad normalnim svijetom!
Najgore olimpijske igre u istoriji. Ali mislim da ce ih cak nadmasit i sledece u Los Angelesu 2028 godine po skandalima i ispadima.
Puna skandala i svega ostalog pomalo. Nije cemu bila ni po organizaciji. Suma sumare za dva dana ce biti kao da se nije ni desila.
Kraj parade. Kakva ce tek iduca olimpijada biti kad je ova cirkus bila.....
Preskačem.
Prica se da je gost iznenadjena adi sose
Jel Srbi još slave pobjedu protiv Amerike u košarci niko više poraza nije proslavio ko Srbija pozdrav Kevin Durant
Kakav jadan komentar. Srbi imaju Djokovica i Jokica trenutno koji promovisu Srbiju kao najjace licnosti sporta u sivjetu trenutno. O tome mozes samo da sanjas snjokice.
@Olimpikus Kolega tog Duranta, Lebron koji imam hiljadu meceva iza sebe je izjavio da mu je mec sa Srbijom najbolji u karijeri ;)