Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se ova okomila na Benjaminu? Isto kao da funkcija gradonačelnika daje sve moguće ovlasti, a u stvarnosti samo možeš onako sa gostima da se slikaš. Njoj je za sve kriva gradonačelnica. I generalno se previše petlja u politiku.
Ne daje, ali nije u tome bit. Benjamina je samo najistaknutiji primjer populizma koji ne preze ni od cega radi licnog marketinga. Upravo zato sto se nalazi na funkciji koja nema nikakve ovlasti, poslo joj je za rukom da iskace iz svake pastete kao Vucic, upravo koristeci svaku mogucu situaciju za vlastitu promociju.
Mislim da je ovdje po srijedi mjesani brak.kao takv nebi bi smjeli biti tema .jer mjesani su "savrseni neprikosnoveni odabrani idealni!"kao takvi nebi smjeli biti predmet osude.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta je sa Kantonom, Federacijom? Jasmila, kome praviš kampanju?
Joj ova Jasmila fakat konta da je bitna
Zenski hadzicivasbegovic mijesa se ko vegeta
reče jasmila iz berlina
Jasmila , bolje ti je da se baviš svojim poslom ,režijom.
Ova samo kritikuje
Jasmila, svoje besumucne kritike zapocni adresirati na prave adrese a ne na jednu od rijetkih osoba koja u opstem neradu ipak nesto radi...
Da radi, dijeli baklave#
Bot SDA
Ovj Jasmili izgleda nova vlast ne uplaćuje dovoljno para pa se počela malo previše baviti politikom!
Jasmila ostala kratka za pare.
Pozdrav Benjamini salje bivsi dir. Domova Zdravlja Abel (SDP). p.s.U srijedu je odrzana konferencija SDP Stari Grad, na kojoj su pristupila dva opcinska i gradska vijecnika Sead Skaljic i Jasmin Skorupan, a koji su od strane SDP-a bili okrivljeni kao GLAVNI krivci sto Bogic Bogicevic nije imenovan za Gradonacelnika Sa. Šetala je POPULISTIČKI za Nizamu Karicka!
Zaista, toliko je djevojaka i žena nastradalo, ali u pogrešni vakat.Da možda ovo desilo tokom SFF-a u avgustu, mozda bi i Gradonacelnica reagovala!? Umjesto sto trosi pare gradjana mogla je platiti dzenazu ovoj jadnoj porodici. Sreca, Benjamina je procitana odavno
Žbljoha
Iskala si Jasmila ovakvu vlast, pa sad uživaj.Upozoravalo se da ovi Trojaneri nisu u vinklu, a gdje su tek njihovi jarani iz "programske koalicije"
Draga redateljice oni su tvoji favoritipa tako si i ti dio problema naseg sadasnjeg!
Potpisujem. Jasmila je 100% upravu.