Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ispred papagajke. kad je kic, nek kic do kraja
Ma na balkon, Titove 19 ili u Sutomre na stand mami
Kenan Agić koji je poklonio Benjamini onu 'instalaciju' na Baščaršiji je jedan od osnivača udruženja Dobro.ba koje je nedavno bilo u centru afere jer je na čelu udruženja bio NiP-ov Adnan Delić, a drugi NiP-ovac Elvedin Okerić je tom udruženju isplatio gomilu novca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sandzacki kic
Dajte batalite više s tom bk. Kome je ona više interesantna a osim toga i izbačena je iz članstva u sdp zbog neplaćanja članarine.
lampa joj turisticka atrakcija? de ba..
Lopine navalile na budžet, pa smišljaju trikove da pokupe pare, kofol daj ovo daj ono, stavi tamo stavi vamo, daj luster daj lampu savij šipke zavari nategni zovi medije daj kamere pričaj lupaj laži, samo da naplate skalameriju
E moj Bože.
Koliko li je para na ovome oprano....kad pocnu nabrajati....ovo je radio naj poznatiji umjetnik na balkanu ,pa trebalo je postaviti ,prikljuciti, kablove razvuci, zastiti, cistiti itd.itd.itd
Kako li se rulof nije potpisao?
Ne može se narodu ugoditi nikako....
Seoski vašar.
samo ga stavite ispred scc ili bbi tu bi se lijepo uklopio kraj modernih trznih cent. a ne na carsiji gdje je stara gradnja i kamen.
Tugo moja
Što je ovo 'em ti, leteći tanjiri, pa to ti je?
Meni se svidija, mozda samo druga lokacija, mada ne vidim sta je problem.
Bolje bi ti bilo Benjamina da uradis nesto po pitanju silne prjavstine u gradu. Papiri, kartoni, plastika, komadi hrane itd su na svakom koraku oko nas. Nedopustivo je da nam je grad ovako prljav i zapusten !
Da da, ali da mi malo na sebi poradimo? Svi su nam gradovi prljavi (čast izuzecima). To dosta više govori o nama!!!
Nosiga kuci nek to osvjetljava stan od 300.000 km
taj se nije rodio ko je mma ugodio