Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista ovdje nije urnebesno. ovo je djelo "neutralnih" srpskih trolova koji su vrlo smisljeno i vrlo organizirano dijelili ove stvare. na kraju su to ruski drzavni mediji prenijeli kao primjer ukrajinske propagande i kako im nista ne treba vjerovati. ruske farme botova su vrlo aktivne i ovdje na klixu.
to je narocito bilo primjetno na vijestima o koroni. kad god je bila prenosena vijest o ruskim vakcinama ili kada je putin govorio o vakcinaciji, tih botova jednostavno nije bilo. dakle, ono sto izgleda kao "zajebancija" je zapravo vrlo dobro osmisljeni propagandni rat.
Kad se sjetim kako je DW javio da se u Sarajevo kopaju masovne grobnice za umrle od kovida. Ili crne gljive koje dobijaju ljudi zaraženi indijskom varijantom. Ili konvoje mrtvih koje prevozi vojska u Bergamu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srpska propaganda se zasniva na onoj nacističkoj da će deset puta ponovljena laž postati istina.Ko ne pamti Ristu Đogu sa Srne taj ne zna šta je laž.
Pamtimo cnn, bbc i klix
Gde su vesti o podrsci Ukrajini...N.Sad...Bgrad...klix mudro suti😂
TO JE OFIRNO URADZENO DABOG DRAGI SACUVA BUDALA TO VIDI PA NISU BAS TOLIKE OVCE OVI STO CITAJU TABLOIDE POPUT VASEG MISLIM MORAS BITI ONO PRAVO GLUP DA NE SKONTAS!
pun je reddit ovoga, proruski srbi pod okriljem trolovanja i humora prave ove šatro za'ebancije kako bi kasnije iste, novine iskoristile kao dokaz zapadne propagande i fake newsa o ukrajini, jer ako je ovaj vojnik fejk onda je svaki fejk i tamo uopšte nema rata i rusi bacaju ruže po ljudima
Znate šta je čudno ? Da kurir koji je "prorusko " smeće promjenio odjednom ploču te nisu objavljivali sinoćnje ruske demostracije u Beograde.Da Happy TV koji je 100% isto tako srpsko/rusko,počeo uključivati uživo u programu Ukrajinske civile.Znamo da im je to maska,eh sad zamislite da Srbija krene u rat i da im udare sankcije a 90% žive od EU a onih 10% od Rusije 😂 To je poptuno zatvaranje Srbije i propali bi za 72 sata.
Meni je najčudnije zasto vi islamski konvertiti gledate srpske televizije i čitate srpske novine. Ja nikoga u Srbiji ne poznajem ko, ne da prati federalne portale i televiziju, nego da ga pitate da imenuje jedan portal ili televiziju iz bosne i za uzvrat dobije 100€ od njih stotinu možda bi jedan znao
Ovo je i djetetu ocigledno da se neko zaj..... sa ovim
Ovi postovi dolaze od ruskih botova, pa ih poslije šalju medijima da bi skrenuli pažnju.
to sve srbadija rade, samo sto gluperde misle da niko ne zna
Sljedece fotografija Kristijana Aleksandra Golubovica aka Aleksandar Golubenko, čovjek koji je lukom i strijelom uništio čitav bataljon, 30 tenkova, 7 helikoptera i 2 aviona.
Koja jadna srpska propaganda, ovako su se i Sarajevci sami gađali, ali što bi rekli ratni Nadrealisti: Tratatira....
Srpska posla.
Zaboravili ste i Kristijana Golubovića na konju
Znate koliko mi puca k.... za njih!
Panglu banbansr
"Iskorišteni"
Šta je ba Srbi imal problema nekih?!