Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BENJAMINA AKO OVO CITAS. HVALA OD SRCA. Molim te nastavi s ovim projektom sarajevo napokon izgleda kao Evropski grad a ne turska mahala
Hahahahhahah ide podrska ide
sve fasade u gradu trebaju ovako da izgledaju, vrijeme je, a ima se novaca
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Wow sjajno izgleds fasada, bravo Benjamina!!!
Ova zgrada je služila kao lup leraj. Po tome je poznata. Dobro je da su je obnovili, jer sad kad Čović dođe u Sarajevo trojanke ga imaju gdje dočekati :)
Goo351 U gradu i treba sve biti sređeno i uredno. Kamo srece da se o tome vise ranije vodilo racuna.
Ako je drzavno vlasnistvo ko koristi ovu zgradu, zasto njje pretvorena u muzej?
Kuca napustena? Pa u cijem je vlasnistvu sad?
Ekstra
Još samo da su uklonili onaj poslovni prostor iz vremena Ante Markovića, koji ne može ni imati građevinsku dozvolu. Idiotizam je to ostaviti da toliko nagrdi ovako lijepu zgradu.
Koja je ovo adresa. Hvala.
našao
Prelijepo.
Benjamina je Drasku BFF.
Primjer kako se radi restauracija. A ne tražiti kakvog investitora koji dodatno devastira objekat, sruši, pa izgradi neko turbo folk neo-moderno ruglo.
sda bi ovo obnovila nekada 2124 ili bi srusili i dali berilu ili skaki ili prevljaku da vilu naprava, ima i opcija da s epreko papira useli neki novi Ganić da zivi tu.
Dok grad finansijski propada i zaduzuje se bezstidno kod banaka, narodne budzetske novce trose na skupe restauracije po njihovom partijskom odabiru
Haj pojedi hurmu, smiri se, biće bolje
Svaka cast, neko uredi gospođicinu kucu a neko zicaru haha, to sve govori o kalibru politicara.
Cudim se da sutkinja Lejla ovo nije uknjizila na on of vidoinstalera.
Krivi gospodjicin odzak.
kako je ovo neprofesionalno uradjeno i sfusereno ko ne vjeruje neka ode i neka vidi Bocnu stranu fasade dvije nijanse boje
Da se doceka i ovo. Lijepo i bravo!