Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi ne kontaju kako on ismijava nas u dosta videa! Od losih auta, naseg karaktera, ponasanje pa nadalje a sve kroz osmijeh! Lisica!
Moglo bi se obrnuti, zasto se amerikanci ne uklapaju u balkan, a bogami i citavu evropu.
on je za ismijavanja, neka vama vaših vrijednosti, bitnije je prase nego čovjek, za prasetom šokirani a što djeca stradaju od njihovih b o m b i to je normalno
Balkan nije geografski pojam nego psihološki...
A ja dosadnih influencera.
A ja dosadnih influencera.
Samo vi sprovodite i brinite o pravu životinja a ljude ko ....
Ljudi imaju i previse prava ..
Zanimljiv je ko Santa Barbara 92'
Stvar je u tome sto mi odemo s balkana ali balkan ne izlazi iz nas, sto je i dobro.
a sta to oni jedu? kamilicu?
jedu soju, razne trave, kukce
jel i on s sanelom patkom u vezi
E vala mi se popeo na onu stvar, lovu zgrno zato sto amerikanac pjeva nase pjesme... A da je osto u americi bio bi kitica , mislim i sad je , samo malo popularnija
Id ti ljudino malo odakle si ugledao svijetlo dana po prvi put. Da li je neko vidio njegov video sto je snimao na Maglicu?
Ne treba generalizivat sve balkance, ovo su ocigledno europejci bez kulture!
nisam prepoznao bečku kulturu izvini
Isiljeni pokušaj da se on uklopi u Balkan samo da bi zaradio. Čudi me da još nije duet imao sa Elvedinom Sakićem i Isakom.