Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su te metropole.. Sarajevo je za Zagreb i Beograd pojam multietničnosti.. ne znam šta je to u nama da tako lako praštamo
a za Tuzlu da ne govorim.. :)
User5786 zar nisu prosle godine izbusili gume pa im Brajlovic zamijenio?. Brzo se zaboravlja...samo je bitno sta se kod komsije desava.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dosadan pravo.. u USA mozes izgubiti glavu za sitnicu ako odes u pogresan dio grada. Ovde sumnjive osobe buse gume u kasne sate.. neugodno jest ali neuporedivo.
ovaj amerikanac je dozvolio da se u njegovom videu prizna rs
Džastine, da li si prijavio policiji da ti je netko probušio gume?? Nekako mislim da nisi, jer možda postoji kamera, pa bi se utvrdilo da si sam to napravio
U Zagrebu bar nema murala ucesnicima iz rata i ljudima koji su boravili u Hagu.
Parkiraj ladu negdje u Kentuckyju
Parkiraj ladu negdje u hladu
Opet ovan naporni nera. dnik. U BiH tiktoker je onaj sa dba kace.
Dokazano! Sarajevo, Bosnjaci, su najtolerantniji i nacivilizirani narod u regiji. Mi nerastemo u mrznji. nas odgoj nije mrznja. Dokazano!
Pa eto samo taj tvoj text je u neku ruku govor mržnje,imputiraš da je jedan narod valjda tvoj tolerantniji od ostalih,dokaži i dokazuj na svom primjeru.
Zasto izgleda kao odrasla beba?
Dođi kod nas u TK ne moraš ni zaključavati auto.
Ne putujte u hr. nije sigurno
Lik pretjeruje u toj srbizaciji!
Lik si sam izbusio gume zbog pregleda u Zagrebu da ga Srbi slave
zar ovaj clanak nije bio prije par mjeseci vec?
Politika. Znaju da zapadni mediji nece to prenijeti pa se osokolili. Inace ovakvih budala ima na sve tri strane. Isto je bilo kada je tridesetak punoljetnih osoba napalo roditelje i njihovu desetogodisnju djecu u hotelu na Ilidzi. Da se kojim slucajem u Beogradu ti desilo, bila bi udarna vijest koju bi prenosila licno Cristanne Amanpour na CNN'u.
Prestani sam sebe napadati za klikove. xD Ovaj kopira Jussie Smoletta lol.
Nositelji evropskih vrijednosti, UZP
Mi mu ne bi izbusili gume, skinuli bi ih i prodali :)
Btw. ali ne zato sto su BG tablice, fali nam guma :)