Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...još dva entiteta i Brčko distrikt, kantona na izvoz, ministarstava i ministara i zamjenika ministara i zamjenika zamjenika također ...itd
Još kad bi im neko rekao da imamo 3 predstavnika /prijesjednika
Ja ne znam koje ovo sastavio al cinjenica je da 80%Amerikanaca ne znaju nabrojati svoje drzave a kamoli da ove nase drzavice pretrazuju na google-u!!
Svima smeta i začuđujuće je,zašto je imenu Bosnia,dodano,nespretno i nesretno i Hercegovina, na Berlinskom kongresu.
kume oni ne znaju da bejha postoji
ni sliku ne znate uploadovati. Brate, neka se pitanja i ne vide. You had one job...
nema bejha
Zanimljivo je i ukucati BOSNIAN SERBS na Google i onda gledati slike koje ta pretraga izbaci. Od prvih 300 slika su 295 ratni zločinci u maskirnim uniformama, na ostalih 5 su popovi.
ima i Putin
kakvi oni. oni misle evropa pariz i malo venecije