Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tačno napretka nemam kad joj njušku vidim
… za 4 god mandata uspjela je samo da uveze hurmi koje je preprodala…… nista vise od ovoga… tuga
Pa kad već ovako besramno troši novac države ,mogla je i za nekog stilistu se protegnuti ,a ne da nas i ovako blamira po svijetu.evo javno molim nekog stilistu da sevapa zaradi,para neće sigurno.
Najnovija info. Dodik i Čović se dogovorili da Biseru ostave još četiri godine na mjestu ministra inostranih poslova. Pod uslovom da obezbijedi besplatnu naftu iz Katara.
Je li ulaznice i za sina pribavila?
Tako se troši narodni novac ! Nakaza , samo prepada ljude !!!
Navikla je ona na arapski ibrik podug potanak hsj što ga voli da bar kakvu investiciju Bosni dogovorila samo ona uživa širi oči kad joj ispod galabije iskoči
Kad seljoberi vode drzavu.
Bravo gospodjo Bisera ! Steta samo sto ste jedina tu koja siri bliskost medju narodima ! Drugi izgleda nemaju interesa ?!
VISA,MASTERCARD, neograniceni pare moze koristiti.
Ja fine MEČKE
Jel realna ova zena, nase ambasade (cast malobrojnim izuzecima) ne rade nista osim ovjeravanja dokumenata, diplomatska strategija je nepostojeca, u gradu gdje sam za n godina ambasada nije organizovala nikada apsolutno nista u cilju npr okupljanja profesionalaca porijeklom iz BiH (a ima ih prilicno uspjesnih), a kamoli povezivanja sa nasom privredom, a ona nepozvana stadione obilazi po zemljama zaliva u radno vrijeme.
Njen posao je da hoda po svijetu, susrece se sa drugim politicarima i lobira za BiH. Neka je isla zato je placena a ne da sjedi po Seheru landra dupe.
Neka svijet vidi da i mi imamo konja za trku.
Kobila
Organizovani kriminal
E zato ja nikada neću glasati ni podržati kriminalno-mafijašku organizaciju SDOOOOOOO. Jesi su navikli na državne jasle to je nevjerovatno! I kod god želi da ih promjeni on je izdajnik! Ma jelte