Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ne umije racionalno razmisljati?! Zena mu uplatila stan, nasla posao, imas startnu tacku i ti se vratis u svoju bijedu i jos kao neciju djecu prihvatis a ni sebe ne mozes hraniti. Trudim se razumjeti ali ne uspijevam.
Firaunski mentalitet je teško razumjeti.
Džaba se trudiš,to je nemoguće razumjeti i njemu samom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije te Marija dužna doživotno izdržavati. Imaš ruke i noge, snalazi se. Treba isključivo pomoći invalidnim, starim i bolesnim.
za ovo dvoje poslovica: "lezi hljebe da te jedem" sve receno
SAMO NEKA SU REDOVNA PRIMANJA.
TUGA!
Neka su živi I zdravi
Neka priča ko šta hoće, ali ovaj nije nego za toljage.
sljedeca stanica azil njemacka
ne bih da se ogrijesim, ali prosnju nazvati radom je po meni bezobrazno
Ciganska posla, ne može se od njega očekivati da živi normalnim životom i to ne kažem za sve Rome ima ih koji žive normalno ali taj način života moraš imati od malena.
On bi još da se čuje sa Marijom hehe Gle' ti toga! Znala je žena šta će biti, zato se distancirala od svega (petpostavljam)
Teško je neradniku pomoć! Što više daješ sve pohlepnije i prokletije. Nikad nadavat, nikad dosta! Isto onaj Kunda sve lafo glup a naredo sedmero čeljadi. A nikako da se bar našale pa da kažu bi nešto radili.
U mene je otac uvijek govorio da treba pomoći čovjeka radnika nevoljnika. Posao je danas lako naći, al valja svako jutro u 5 ustajati i delati do 16, dok dođeš kući, istuširaš se, bude i 17, kafa, večera, krevet i sutra opet... Ako neće firmu, ima selo, ima stočarstvo, nećeš barem biti gladan i imat ćeš krov nad glavom.
Rupin do, ispod su samo rudari i prosvjeta.
ovdje mustafin brat njmu ne trea kirija marija je obecla da ce ga zvati u zvijezde granda niko mu se nije javljao
Slicnu stvar je napravio i onaj iz romskog naselja Svatovac pomogao mu Danis Tanovic u filmu Sakupljaci zeljeza. Gradonacelnik Tuzle ga zaposlio na Panonici, a on umislio da se svijet vrti oko njega napustio posao prodao Srebrenog medvjeda i umro u najvecoj bijedi.
dobio i u komunalnom, napustio da bi isao na azil u njemacku i vratili ga
E Marija bolje bi bilo da si....
Isto brat i sestra ocam