Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba imati djecu ako to istinski ne želiš i ako nisi u stanju da im obezbjediš normlan život.
Nema razloga da ostane među njihova četri zida. Imaju pravo da se javno pohvale svojom odlukom.
@sampta ne treba mu nikakav autoritet da za idiotizam kaže da je glupost. Vjera i jeste glupost, fantazija potaknuta emocijama. Set pravila koji služe za kontrolu i manipulaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Njihov zivot njihovo pravo da rade sta zele. Dok vas ne ugrozavaju nemate pravo da ih kritikujete!
@SanChy123 Tako je. Još ti govori kako nevjernici izumiru, a kad se smjeni još par generacija neće ni ovo malo starog stanovništva biti, da vjeruje. Kako inteligencija i obrazovanje bude u porastu vjernika će biti 2%.
@MostarskiRambo1993 Imas pravo na kritiku ali ne takvu da ih vrijedja. Niko ni tebe nece za tvoje zivotne odluke kritikovati ni vrijedjati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prevencija, najbolje rješenje svih problema, pajel
Kad prodje lida sebična mladost i dodje starost pa im niko ne bude imao dodati casu vode ili ih posjetiti u nekom staračkom domu, zažalit ce gorko ovu glupu odluku. A tek kad svi njihovi sugodisnjaci budu nonali unučad a njima se srce stegne.. Toliko ljudi ne moze imati dijete, a to zeli, a ovi budalasi nesto izvode
Ograničeni su, treba i sebe da riješe života da bi svijet bio čišći. Budale željne pažnje i lajkova
Djeca su smisao zivota. To shvate sam oni koji imaju djecu.
Pa to mozda kad ti zivot nema drugog smisla
Dobra odluka. Vjerovatno bi potomci ovakvih oblika života i pokvarili svijet.
Kad tad ga nece izvaditi na vrijeme
Pročitaj malo šta je vazektomija. Inače, pročitaj nekad nešto...
@Henry Chinaski de mi ti objasni nacitani eto ja ne znam sta je I sto si mi osjetljiv na ovu temu, mora da ti pucas corke I libo me tuki sto oni nece djecu
Pravilna odluka, ovakvi i ne trebaju da se razmnozavaju...
Ovaj razlog za nemanje djece nikad nisam razumio.
Ma naprcim vam se matere.
koga boli qurac, samo ne znam zasto klix propagira ove retrogradne ideje i vijesti , imo je Tito instituciju za ovakve jednu u Sarajevu drugu na Sokocu
Svakako da ne treba imati djecu ako to istinski i od srca ne želiš ili im nisi u stanju pružiti dovoljno. Ali isto tako ne treba srati o tome da to ustvari radiš zbog dobrobiti čovječanstva. Šuti i poklopi se ušima.
Dijeca manje, vise ali bi nju nacuturio bez pardona
Mozda bi bas doveli nekog naucnika na svijet. Zasto sebi uzimaju za pravo da misle da ce upravo njihovo dijete da bude lose. Valjda je to Bozija stvar.
..i nece nikada spoznati sta je istinska prava ljubav ovog života.. i sta je zapravo smisao zivota..
Da li se ikad zapitaju.Sta bi bilo da su i njihovi roditelji tako razmisljali.